Salonnepro

In de salon wordt er gewerkt met de producten van Salonnepro Amsterdam. Ook wel SPA. De naam Salonnepro is ontstaan uit de woorden Salon en Professional, een naam die de kern van het merk omschrijft: cosmetica die qua kwaliteit en werking past bij de professionele markt.

Dit is een Nederlands huidverzorgingsmerk. Bedacht, ontwikkeld en gemaakt in Nederland.

Door producten en behandelingen te ontwikkelen die samenwerken met het lichaam, in plaats van deze tegen te werken, worden betere resultaten verkregen. Er is een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen.

En dan hebben we het niet alleen over anti-aging maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans.

THEY LOVE

* Animals, pet them, not test them
* Vegan
* Vrij van microplastics
* Parabenenvrij
* Sulfaatvrij
* Siliconenvrij
* Phthalatenvrij
* Nature & Organic!

Sulfaatvrij

Waarom sulfaatvrij? Sulfaten zijn reinigende stoffen die vet oplossen, maar zij zijn erg irriterend en agressief voor de huid. Sulfaathoudende producten breken het huideigen beschermlaagje af en drogen de huid sterk uit.
Met name een huid die van zichzelf al droog is, voelt door sulfaten extra droog en trekkerig aan. Maar ook een vette huid die agressief gereinigd wordt met sulfaten reageert met meer talgaanmaak en wordt daardoor juist vetter.

Behandelingen van Salonnepro

Op dit moment biedt ik de behandelingen microneedling en bio pulse aan. Dit zijn beide natuurlijke huidverbeterende behandelingen. Meer informatie hierover vindt u op deze pagina’s .

Salonnepro biedt nog veel meer trainingen aan op het gebied van natuurlijke huidverbetering. Dus houd de salon goed in de gaten want er zal zo nu en dan weer een behandeling aan toegevoegd worden!
Onder andere Fruitzuurpeeling, Bio Kruiden Peeling en Dermaplanning!