Om samen alles zo veilig en soepel mogelijk te laten verlopen de komende tijd zijn er een aantal nieuwe regels die we beiden in acht moeten nemen. Ik wil je vriendelijk vragen deze aandachtig door te lezen en in acht te nemen.  

Wat kan jij van mij verwachten: 

 – Ik neem mijn verantwoordelijkheid door klanten die symptomen vertonen te weigeren. 

 – Ik zorg dat er telkens maar een klant aanwezig is in de behandelruimte.

 – Ik zorg dat er optimale hygiëne gehanteerd wordt. Na iedere klant reinig ik alle deurklinken, pinautomaat, stoel en alle andere oppervlakken die aangeraakt zijn. 

 Wat verwacht ik van jou: 

 – Annuleer je afspraak wanneer je verkouden bent, hoest of griepverschijnselen hebt. Gelieve dit minimaal 24 uur voor de afspraak te doen. Wordt je op de dag van de afspraak wakker met symptomen? Twijfel dan niet en bel/mail direct. Er zullen in deze periode geen kosten in rekening gebracht worden wanneer je de 24 uur niet kunt aanhouden vanwege corona verschijnselen.

 – Kom alleen naar jouw afspraak (ook kinderen zijn helaas niet toegestaan). 

– Kom niet veel te vroeg (zo zorgen we ervoor dat we de 1,5 m regel met andere mensen kunnen hanteren) ben je meer dan 5 minuten te vroeg, dan vraag ik je even te wachten in de auto of buiten voor de salon. U kunt hier onder een afdakje staan/zitten indien het regent. 

 – Desinfecteer je handen voordat je de behandelruimte binnenkomt. Naast de ingang van de salon staat er handdesinfectie voor u klaar.  

 – De salon bevindt zich in kapsalon ‘Je Haar’. Gelieve aan te bellen. Je vindt mijn deurbel direct naast de deurklink, naast de sticker van Bojoura Beauty. Ik zal de deur dan voor je open doen en je begeleiden naar de salon.

-U ontvangt een online formulier, 24 uur voor de afspraak. Gelieve deze in te vullen voordat u naar de afspraak toe komt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *