Bojoura Beauty biedt verschillende massages aan van het gehele lichaam.

Zo zijn er ontspanningsbehandelingen op de traditionele manier maar u kunt hier ook terecht voor een hot stone massage.

Hot stone massage
Hotstone is een unieke ervaring door de warmte en de druk van de stenen. Het is een massage met warme stenen van rond de 45 graden. De stenen die voor deze massage worden gebruikt zijn zwarte basaltstenen die gevormd zijn vanuit hete lava van vulkanen, welke eeuwenlang in de rivierbedding hebben gelegen waardoor ze mooie ronde vormen hebben gekregen.
Door de vulkanische oorsprong van iedere steen, hebben deze stenen een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze de mogelijkheid hebben om de warmte lang vast te houden.
De werking van de stenen is ontgiftend, afvoerend en ontspannend en zij hebben een sterke magnetische kracht die een nieuwe energie geeft aan uw lichaam.

Bij de behandeling van 50 minuten wordt het lichaam eerst met handen gemasseerd en daarna met hete stenen. Dit geeft het effect dat er een diepere ontspanning ontstaat, maar ook dat de bloed- en lymfstromen beter gaan stromen. Blokkades in spierweefsel worden makkelijker opgelost, niet alleen door de massage maar ook door de warmte.

Hot Stone

25 min Hot Stone  € 27,50  
Rug, nek, schouders

50 min Hot Stone + Traditioneel € 52,50
Rug, nek schouders. Een combinatie van heerlijk warme stenen en een traditionele ontspanningsmassage.

Traditionele ontspanningsmassage


Ontspanningsmassage 45 min € 47,50

Ontspanningsmassage 60 min € 60,-

Ontspanningsmassage 90 min € 87,50