Wat is een lash lift?

Je wimpers worden tijdens deze behandeling omhoog gekruld. Het resultaat is een prachtige open blik, je wimpers lijken langer en je ogen lijken groter. Het geeft een heel natuurlijke uitstraling, het is waterbestendig en niet schadelijk voor de wimpers. De wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig. Als je wilt kun je nog wat mascara aanbrengen voor nog meer effect. Het resultaat is 6-8 weken zichtbaar.

Voor wie is een wimperlift geschikt?

​-voor iedereen die mooi gekrulde wimpers willen hebben
– voor mensen met rechte wimpers
– voor als je de wimperkrultang overbodig wilt maken​
– voor degene die wimperextensions te duur of te tijdrovend vinden
– voor degene die allergisch zijn voor de lijm die bij wimper extensions gebruikt wordt

De behandeling

Bij de lash lift behandeling worden als eerst je onder wimpers afgeplakt zo dat deze niet per ongeluk mee gekruld kunnen worden. Vervolgens krijg je een siliconen pad over je ooglid heen. Er wordt van te voren gekeken welke maat het beste bij jouw wimpers past.

Je wimpers worden omhoog aan de silicone pad vastgeplakt zodat ze in de juiste vorm komen waarin ze gekruld dienen te worden. Daarna worden de wimpers in drie fases gekruld.

Voorbereiding

​Als je komt voor een lash lift, zorg dan dat je oogleden en wimpers helemaal schoon zijn. Gelieve de ogen te reiniging met een olie vrije reiniger.

Dus geen oogmake-up en mascara aanbrengen vóór de lash lift behandeling. Draag je lenzen, doe ze dan bij voorkeur uit voor de behandeling.

Nazorg

​De eerste 24 uur na de lash lift behandeling:
– niet zwemmen, niet douchen, geen sauna, geen stoombad, kortom: je wimpers niet in aanraking laten komen met water
– geen oogmake-up en mascara gebruiken
– geen oogcrème gebruiken
– niet in de ogen wrijven