DETOX – NATUURLIJKE MINI FACELIFT – VERMINDERING ACNE/ONZUIVERHEDEN – BOOST

Wat is BioPulse Therapy?

BioPulse Therapy is een intensieve huidverbeterende behandeling op basis van biochemie. De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptiden en vitaminen.

Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau (oxygenatie) en lymfedrainage.⁠

Het stimuleert het lichaam van binnenuit en maakt gebruik van lichaamseigen reacties. Omdat we stoffen gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling zeer effectief en snelwerkend.

Wanneer kun je de BioPulse Therapy het beste inzetten?

De effecten van de behandeling zijn:
– anti-aging, lifting en versteviging
– stimuleren van aanmaak van collageen en elastine
– afvoeren van afvalstoffen en toxinen
– verwijderen van dode huidcellen en verstoppingen uit de poriën
– reduceren van puistjes en mee eters

De behandeling is dan ook ideaal bij verslapping van de huid, rimpels en fijne lijntjes. Maar doordat bacteriën niet goed kunnen leven in een zuurstofrijke omgeving zullen ook nieuwe puistjes bijna geen kans meer krijgen. Heb je last van acne of veel mee eters? Ook dan is deze behandeling dus ideaal!

Wanneer kun je deze behandeling niet doen?
– overgevoeligheid voor een van de ingrediënten.
– zwangerschap of borstvoeding geven

Enzyme masker

Het enzyme masker dat tijdens de behandeling wordt gebruikt is een zeer sterk ontgiftend en pulserend masker welke volledig hard wordt.

Tijdens het indrogen geeft het masker een pulserend gevoel. Het pulserende gevoel geeft aan dat er zuurstofrijk bloed van de longen naar de huid vervoerd wordt, zodat collageen en elastine beter en sneller aangemaakt kunnen worden. Ook worden de afvalstoffen en opgehoopte toxinen afgebroken en afgevoerd.

Het masker moet 45 minuten intrekken.
De huid kleurt na het masker tijdelijk rood en vaak zijn er kleine, rode bledvaatjes in de huid te zien. Dit is een positief effect.
dit oxygenatie effect zie je bovenaan de pagina op de middelste foto

Oxygenatie effect

Tijdens het masker wordt het lichaam aangezet om zuurstofrijk bloed van de longen naar de bovenste huidlaag te vervoeren. Dit kan een oxygenatie-effect geven, waarbij een netwerk van kleine rode bloedvaatjes in de huid te zien is. Dit is niet schadelijk maar juist een zeer positief effect. Doordat de bloedvaatjes in het gezicht zeer dicht bij elkaar liggen is het gezicht meestal egaal rood en is dit effect vooral goed te zien bij de decolleté en hals.

Combinatie met microneedling

De BioPulse Therapy heeft synergetische eigenschappen wanneer het gecombineerd wordt met microneedling.

De effectiviteit en extra collageen-opbouw wordt tijdens deze combinatie tot 50% verhoogt, waardoor er in kortere tijd intensievere resultaten behaalt kunnen worden.

Indicaties:

  • fijne lijntjes en rimpelvorming
  • verlies van elasticiteit, verslapte contouren
  • reguleren van melanine (pigmentvlekken)
  • hyperpigmentatie zoals zonneschade en ouderdomspigment
  • sterk vergrote poriën
  • (acne)littekens

Toepassing behandeling

Je kunt deze behandelingen eenmalig toepassen. Het lichaam krijgt dan een boost en het wordt schoongespoeld. Maar het beste resultaat wordt behaald wanneer de behandeling regelmatig toegepast wordt.

Wil je echt een huidprobleem aanpakken? Dan kies je voor kuurverband.
Bij de behandeling in kuurverband maken we gebruik van het cumulatieve (opeenstapelend) effect. De behandelingen worden met korte tussenpauzes toegepast.

Voor een goed resultaat adviseren wij:

 -minimaal 6-8 behandelingen
– pauze tussen de behandelingen min. 7 dagen tot max. 14 dagen
– daarna onderhoudsbehandeling om de 6-8 weken
– 2 liter water per dag te drinken
– thuisgebruik van juiste producten
– jaarlijks een herhalingskuur te doen

Dit betekent dus dat we echt samen aan de gang gaan. Er ligt ook een verantwoordelijkheid bij jou zelf om de beste resultaten te kunnen behalen!

Prijzen

BioPulse losse behandeling € 125,-

Combinatie microneedling + BioPulse Therapy € 197,-
nu een speciaal tarief van € 175,-

Kuurverband:
Boek nu een kuur BioPulse Therapy van 6 behandelingen en krijg deze 6e behandeling + SPF 50 gezichtszonnefactor van mij cadeau!
€ 625,-