Over mij

Mijn naam is Debbie Sterenborg. Ik kom oorspronkelijk uit Obdam en ben sinds mei 2019 woonachtig in Alkmaar. Ik ben gediplomeerd Allround visagiste (2010) en Schoonheidsspecialiste(2012). Daarna heb ik nog veel certificaten behaald. Denk hierbij aan shellac, lash lift, hot stone massage. In 2018 heb ik mijn diploma voor de bindweefselmassage behaald en sinds dit jaar ook voor permanente make-up!

De salon ben ik aan huis gestart. Na drie jaar vanuit huis te hebben gewerkt heb ik per 1 september 2017 de kans aangegrepen om uit te breiden. De salon maakte vanaf toen onderdeel uit van ‘Sport, Health, Wellness De Boer’ in Obdam. Toen ik begin dit jaar een in mijn ogen hele mooie kans in Alkmaar kreeg heb ik deze met beide handen aangepakt! Een prachtige locatie aan het Scharlo, gevestigd in kapsalon JE Haar.

Bij Bojoura Beauty staat ontspanning voorop. ‘Even een moment voor jezelf’ is wat ik met mijn behandelingen wil creëren. Ik vind het mooi om te zien wat ontspanning kan los maken bij mensen. Tevredenheid, grote dankbaarheid of soms zelfs emoties. Dit is mijn passie en iets wat ik voor altijd wil blijven doen!

De salon

In de salon staan rust, ontspanning en één met jezelf voorop. Tijdens de behandeling staat u in het middelpunt en zal ik er alles aan doen om u een compleet ontspannen gevoel te geven.

Schoonheid zit van binnen en van buiten. Daarom is het belangrijk niet alleen goed voor uw huid te zorgen maar ook echt voor u zelf. Dit kunt u doen door regelmatig te kiezen voor een behandeling bij Bojoura Beauty.

Laat alles even los en zorg dat de schoonheid u van binnenuit kan ondersteunen. Of het nu gaat om wenkbrauwen epileren, een uitgebreide relax behandeling of zelfs een bindweefsel massage. Bij Bojoura Beauty heeft u even een moment voor uzelf, voor welke behandeling u ook kiest.

In de salon werk ik met de producten van Kueshi. Een natuurlijk product dat effectiviteit, gladheid en optimaal resultaat biedt voor de huid. Daarnaast zijn de producten niet getest op dieren, parabenenvrij en gebruikt Kueshi enkel ingrediënten die goed door de huid worden verdragen.