Over mij

Mijn naam is Debbie Sterenborg. Ik kom oorspronkelijk uit Obdam en ben sinds mei 2019 woonachtig in Alkmaar. Ik ben gediplomeerd Allround visagiste (2010) en Schoonheidsspecialiste(2012). Daarna heb ik nog veel certificaten behaald. Denk hierbij aan CND shellac, Lash Lift, Henna Brows en Hot Stone Massage. Maar ook opleidingen voor Bindweefselmassage, Permanente Make-up (Eyeliner, Hairstrokes en PowderBrows) en Microneedling, natuurlijke huidverbetering.

De salon ben ik aan huis gestart. Na drie jaar vanuit huis te hebben gewerkt heb ik per 1 september 2017 de kans aangegrepen om uit te breiden. De salon maakte vanaf toen onderdeel uit van ‘Sport, Health, Wellness De Boer’ in Obdam. Toen ik begin 2019 een in mijn ogen hele mooie kans in Alkmaar kreeg heb ik deze met beide handen aangepakt! Een prachtige locatie aan het Scharlo, gevestigd in kapsalon JE Haar.

Bij Bojoura Beauty staat ontspanning voorop. ‘Even een moment voor jezelf’ is wat ik met mijn behandelingen wil creëren. Ik vind het mooi om te zien wat ontspanning kan los maken bij mensen. Tevredenheid, grote dankbaarheid of soms zelfs emoties. Dit is mijn passie en iets wat ik voor altijd wil blijven doen! Daarnaast richt ik mij steeds meer op huidverbetering. Dat vind ik, naast de ontspanning die ik bij mensen creëer, ook een heel fijne ontwikkeling. Wanneer mensen huidproblemen hebben kan ik ze echt helpen om hier vanaf te komen!

De salon

In de salon staan rust, ontspanning en één met jezelf voorop. Tijdens de behandeling staat u in het middelpunt en zal ik er alles aan doen om u een compleet ontspannen gevoel te geven.

Schoonheid zit van binnen en van buiten. Daarom is het belangrijk niet alleen goed voor uw huid te zorgen maar ook echt voor u zelf. Dit kunt u doen door regelmatig te kiezen voor een behandeling bij Bojoura Beauty.

Laat alles even los en zorg dat de schoonheid u van binnenuit kan ondersteunen. Of het nu gaat om wenkbrauwen epileren, een uitgebreide relax behandeling of natuurlijke huidverbetering. Bij Bojoura Beauty heeft u even een moment voor uzelf, voor welke behandeling u ook kiest.

In de salon werk ik met de producten van Salonnepro. Deze productern zijn dierproefvrij, Vegan, vrij van microplastics, parabenenvrij, sulfaatvrij, siliconenvrij, phthalatenvrij. Puur Organisch, Natuurlijk & Biologisch!

Salonnepro = natuurlijke huidverbetering. Ook bij u thuis!