Bron:salonnepro.com

Wat is microneedling?

Microneedling kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. Er kan op natuurlijke wijze aanzienlijke verbetering aan de huidstructuur worden gegeven. Microneedling wordt uitgevoerd met een pen waarin een module met zeer kleine naaldjes wordt geplaatst. Hiermee worden kleine kanaaltjes in de huid gemaakt. De naaldjes kunnen in verschillende dieptes ingesteld worden, waardoor verschillende huidindicaties met microneedling behandeld kunnen worden. 

Denk hierbij aan huidoneffenheden, pigmentvlekken, (acne)littekens, grove poriën en fijne lijntjes. Deze kunnen aanzienlijk verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Ook om de huid mooi te houden kan microneedling heel goed ingezet worden.

Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht. die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen.

Collageen

Collagaan is een eiwit die de huid stevig en glad houdt. Het collageen neemt vanaf het 25ste levensjaar al af. Door de microneedling behandeling wordt het lichaam aangezet om de gemaakte kanaaltjes dicht te maken met collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en worden rimpeltjes van binnenuit opgevuld.

Het aangemaakte collageen blijft voor lange tijd aanwezig in de huid, na 28 dagen ligt het collageen niveau op zijn hoogst. Daarom dient er altijd 28 dagen tussen de behandelingen te zitten wanneer je een kuur volgt.
Na deze 28 dagen zal het worden afgebroken door het natuurlijke proces van het lichaam.

Om het resultaat van de behandeling te behouden, wordt er 3 tot 4 keer per jaar een onderhoudsbehandeling toegepast.

Wanneer zet je microneedling in?

  • Littekens
  • Grove huidstructuur/poriën
  • Fijne lijntjes
  • Pigmentvlekken
  • Doffe huid
  • Verslapte huid

Littekens

Littekens bestaan uit littekencollageen. Dit collageen, is in tegenstelling tot normaal collageen, korrelig en bobbelig van structuur. De microneedling wordt ingezet op het litteken collageen deelt af te breken en bloedcirculatie in dit gebied te optimaliseren. Denk hierbij niet alleen aan littekens door trauma maar ook aan acne littekens.


Grove huidstructuur/poriën

Het verfijnen van grove poriën is doorgaans erg lastig, omdat hier collageen voor nodig is. Tijdens de microneedlig behandeling wordt er ook collageen aangemaakt in de bovenste laag van de huid, waardoor grove poriën verfijnt en verstrakt worden.

Pigmentvlekken

De behandeling richt zich ook op het verminderen van zonneschade, melasma of ouderdomspigment. Onder melasma valt ook het ‘zwangerschapsmasker’. Ook de huidverkleuringen die ontstaan na puistjes kunnen met microneedling vermindert worden.

Nanoneedling

Nanoneedling is Microneelding met nano-naaldjes. Dit is veilig te gebruiken onder de ogen. Nanoneedling onder de ogen activeert lymfeprocessen, die vochtophopingen onder de ogen kunnen verminderen. De huid wordt daarnaast steviger en
schijnt minder door. Zeker in combinatie met BioPulse Therapy is dit een goede behandeling voor vochtwallen. Het resultaat wordt geoptimaliseerd door de combinatie BioPulse en door thuisgebruik van het Eye Serum.

Eye Treatment

Eye Treatmen19,25
Reiniging, nanoneedling met de mesopen, aloë vera mask, verzorging
Eye Treatment deluxe € 29,50
Reiniging, cupping, nanoneedling met mesopen, Lifting Gold Eye Patches, verzorging

Tarieven Microneedling

Gezicht
(excl. wallen + lippen)
€ 127,50*
Gezicht + Hals
167,-*
Gezicht + Hals + Decolleté
€ 206,50*
Wallen (vocht/donkere kringen)
Extra bij behandeling gezicht + €17,50
Lippen
Extra bij behandeling gezicht + €17,50
Acne littekens
vanaf € 110,- (neem voor meer informatie contact op)
Litteken
vanaf € 50,- (neem voor meer informatie contact op)
Striae
vanaf € 75,- (neem voor meer informatie contact op)
Microneedling + BioPulse Therapy
€ 189,-

* Kuurbehandeling

Bij een kuurbehandeling van 4 behandelingen ontvangt u 10% korting.
Bij een kuurbehandeling van 6 behandelingen ontvangt u de 6e behandeling gratis!

Er wordt aangeraden met een kuur te beginnen en vervolgens de behandeling 3 a 4 keer in het jaar te herhalen. Dit om het gewenste resultaat te behalen én te behouden.